Kontrollrum

Kontroll- och övervakningsrum utgör en central plats där man kan övervaka och styra trafik och verksamhet dygnet runt. Vanligtvis är dessa rum mycket väl skyddade. Kontrollrum förekommer i nästan alla branscher, särskilt de som är beroende av snabb och verksamhetskritisk resursfördelning. Dagens kontrollrum måste vara användarvänliga och kostnadseffektiva. Vi på Audico erbjuder heltäckande och anpassade tjänster för kontrollrum, inklusive underhålls- och serviceavtal som garanterar kontinuerlig drift av ditt kontrollrum dygnet runt, 365 dagar om året.

Låt oss veta vad du behöver, så skräddarsyr vi lösningar för dig.

KVALITETSSYSTEM BYGGS AV RÄTT PRODUKTER

Videon käyttö tiedonvälitykseen on kasvanut merkittävästi. Ei pelkästään TV-kanavien määrä, vaan myös sanomalehdet tuottavat omia striimi-lähetyksiään, yritykset tuottavat itse osavuosikatsauksia, tuotejulkistuksia ja koulutusvideoita, uskonnolliset yhteisöt tavoittavat yhteisöään striimin välityksellä, yksityiset somevaikuttajat tuottavat videoita eri striimialustoilla. Kaikkia yhdistää se, että videoviesti on toteutettava entistä laadukkaampana, jotta se erottuu edukseen.

Laadukkaan videon tuottaminen on paljon muutakin kuin, vain oikeat laitteet. Jokaisella asiakkaalla on omat yksilölliset tarpeet viestinnälleen ja samoin jokainen tila antaa omat rajoitukset tai mahdollisuudet videostriimin tuottamiseen. Huomioitavia seikkoja ovat esimerkiksi kameroiden kuvaussuunnat, hyvä valaistus, selkeä audio ja viestin brändäys. Kaiken on toimittava saumattomasti ja luotettavasti yhteen jokaisena päivänä ja jokaisella kerralla. Audico Systemsin missiona on auttaa asiakkaita toteuttamaan viestintätarvetta yksilöllisesti siten, että se on myös kunnioittaa ja tukee asiakkaan omaa arvomaailmaa. Annamme arvoa investoinneille ja haluamme vastuullisesti edistää kestävää kehitystä toimittamalla luotettavia ja kestäviä ratkaisuja. Uskallamme haastaa sekä itseämme, että asiakkaan toiveita toteuttaaksemme yhdessä parhaan ratkaisun pidemmällä elinkaarella.

Audico Systemsillä on paljon kokemusta järjestelmätoimituksista erilaisille asiakasryhmille, kuten yritykset, kirkot, areenat, teatterit ja TV-yhtiöt. Olemme laitevalmistaja tai tekniikasta riippumaton mutta suosimme yhteistyötä luotettujen valmistajien ja merkkien kanssa, kuten NewTek, SIENNA, Canon, BirdDog ja Kiloview. IP-pohjaisista videoprotokollista NewTekin kehittämä NDI on tällä hetkellä laajimmin tuettuna ja meillä erikoisosaamisena, mutta myös muut ovat verkkoprotokollat ovat meillä tuttuja.

Våra varumärken

Inga objekt hittades.

Referenscase

Kontrollrum av Audico Systems AB

Kontrollrum av Audico Systems AB

Ett kontrollrum utgör ofta hjärtat i många olika produktionsmiljöer, oavsett om det gäller IT, säkerhet, processhantering, hotellverksamhet, trafikledning eller bank- och finansiella verksamheter.
Läs mer
ITM Finland

ITM Finland

ITM ansvarar för att styra och leda trafiken på motorvägarna i Finland. Det är viktigt att ha tillförlitlig teknik för detta. De uppgifter som samlas in är användbara för bilister, myndigheter och trafikplanerare. I framtiden kommer behovet av data att öka på grund av intelligenta trafiksystem och automatiserad körning.
Läs mer
Finrail

Finrail

Finrail Oy ansvarar för förvaltningen av järnvägstrafiken och en smidig tågtrafik. Trafiken styrs med modern utrustning från kontrollcentraler som finns i hela Finland.
Läs mer
Audico Icon 3D

LET'S TALK.

Vill ni ha den bästa AV-lösningen för era konferensrum? Eller kanske en uppgradering av er nuvarande utrustning? Oavsett om det handlar om uppgraderingar eller att lösa problem i era mötesrum, vi finns här för er och ser till att era möten blir effektiva och professionella så som de ska vara.
Så tveka inte - kontakta oss idag.

Kontakta oss