Säker AV

AV-system som används i mötesrum, styrelserum och andra viktiga utrymmen kan vara sammansatta av olika system från olika säkerhetsområden. Ibland kan även gäster använda utrustningen. Om man delar utrustning som skärmar, tangentbord och ljudsystem kan det vara farligt för säkerheten eftersom de oftast inte har några inbyggda skydd mot attacker.

Audico har arbetat med säker AV-system i nästan 20 år och har tack vare vår expertis fått förtroende från extremt säkerhetsmedvetna kunder.

Vi kan hjälpa dig med allt från granskning till installation av säkra AV-system som du kan känna dig trygg med.

KVALITETSSYSTEM BYGGS AV RÄTT PRODUKTER

Videon käyttö tiedonvälitykseen on kasvanut merkittävästi. Ei pelkästään TV-kanavien määrä, vaan myös sanomalehdet tuottavat omia striimi-lähetyksiään, yritykset tuottavat itse osavuosikatsauksia, tuotejulkistuksia ja koulutusvideoita, uskonnolliset yhteisöt tavoittavat yhteisöään striimin välityksellä, yksityiset somevaikuttajat tuottavat videoita eri striimialustoilla. Kaikkia yhdistää se, että videoviesti on toteutettava entistä laadukkaampana, jotta se erottuu edukseen.

Laadukkaan videon tuottaminen on paljon muutakin kuin, vain oikeat laitteet. Jokaisella asiakkaalla on omat yksilölliset tarpeet viestinnälleen ja samoin jokainen tila antaa omat rajoitukset tai mahdollisuudet videostriimin tuottamiseen. Huomioitavia seikkoja ovat esimerkiksi kameroiden kuvaussuunnat, hyvä valaistus, selkeä audio ja viestin brändäys. Kaiken on toimittava saumattomasti ja luotettavasti yhteen jokaisena päivänä ja jokaisella kerralla. Audico Systemsin missiona on auttaa asiakkaita toteuttamaan viestintätarvetta yksilöllisesti siten, että se on myös kunnioittaa ja tukee asiakkaan omaa arvomaailmaa. Annamme arvoa investoinneille ja haluamme vastuullisesti edistää kestävää kehitystä toimittamalla luotettavia ja kestäviä ratkaisuja. Uskallamme haastaa sekä itseämme, että asiakkaan toiveita toteuttaaksemme yhdessä parhaan ratkaisun pidemmällä elinkaarella.

Audico Systemsillä on paljon kokemusta järjestelmätoimituksista erilaisille asiakasryhmille, kuten yritykset, kirkot, areenat, teatterit ja TV-yhtiöt. Olemme laitevalmistaja tai tekniikasta riippumaton mutta suosimme yhteistyötä luotettujen valmistajien ja merkkien kanssa, kuten NewTek, SIENNA, Canon, BirdDog ja Kiloview. IP-pohjaisista videoprotokollista NewTekin kehittämä NDI on tällä hetkellä laajimmin tuettuna ja meillä erikoisosaamisena, mutta myös muut ovat verkkoprotokollat ovat meillä tuttuja.

Våra varumärken

Inga objekt hittades.

Referenscase

Audico Icon 3D

LET'S TALK.

Vill ni ha den bästa AV-lösningen för era konferensrum? Eller kanske en uppgradering av er nuvarande utrustning? Oavsett om det handlar om uppgraderingar eller att lösa problem i era mötesrum, vi finns här för er och ser till att era möten blir effektiva och professionella så som de ska vara.
Så tveka inte - kontakta oss idag.

Kontakta oss