Smart Building

Smart Building-teknik i konferensrum ökar produktivitet, effektivitet och bekvämlighet samtidigt som det minskar energikostnaderna.

Audicos RoomSense och andra Smart Building-lösningar ger användbar information om den audiovisuella utrustningen och miljön i byggnaden. Smart Building-teknik övervakar antalet närvarande användare och kan anpassa belysning och utrustning därefter för att spara energi och minska koldioxidavtrycket.

Genom att använda artificiell intelligens för att analysera data om utrustningen kan Smart Building-teknik hjälpa till att hantera fastigheten systematiskt och fördela resurserna på rätt sätt, vilket sparar tid och pengar på underhåll. Fel kan upptäckas och lösningar hittas innan de påverkar användarna. Med Audicos Smarta Building-lösningar kan företag fokusera på sitt arbete medan tekniken i konferensrummen övervakas för att säkerställa smidig funktion.

Vi är stolta över att ha hjälpt företag att bli koldioxidneutrala genom våra Smart Building-lösningar. Se våra referenser nedan för mer information.


KVALITETSSYSTEM BYGGS AV RÄTT PRODUKTER

Videon käyttö tiedonvälitykseen on kasvanut merkittävästi. Ei pelkästään TV-kanavien määrä, vaan myös sanomalehdet tuottavat omia striimi-lähetyksiään, yritykset tuottavat itse osavuosikatsauksia, tuotejulkistuksia ja koulutusvideoita, uskonnolliset yhteisöt tavoittavat yhteisöään striimin välityksellä, yksityiset somevaikuttajat tuottavat videoita eri striimialustoilla. Kaikkia yhdistää se, että videoviesti on toteutettava entistä laadukkaampana, jotta se erottuu edukseen.

Laadukkaan videon tuottaminen on paljon muutakin kuin, vain oikeat laitteet. Jokaisella asiakkaalla on omat yksilölliset tarpeet viestinnälleen ja samoin jokainen tila antaa omat rajoitukset tai mahdollisuudet videostriimin tuottamiseen. Huomioitavia seikkoja ovat esimerkiksi kameroiden kuvaussuunnat, hyvä valaistus, selkeä audio ja viestin brändäys. Kaiken on toimittava saumattomasti ja luotettavasti yhteen jokaisena päivänä ja jokaisella kerralla. Audico Systemsin missiona on auttaa asiakkaita toteuttamaan viestintätarvetta yksilöllisesti siten, että se on myös kunnioittaa ja tukee asiakkaan omaa arvomaailmaa. Annamme arvoa investoinneille ja haluamme vastuullisesti edistää kestävää kehitystä toimittamalla luotettavia ja kestäviä ratkaisuja. Uskallamme haastaa sekä itseämme, että asiakkaan toiveita toteuttaaksemme yhdessä parhaan ratkaisun pidemmällä elinkaarella.

Audico Systemsillä on paljon kokemusta järjestelmätoimituksista erilaisille asiakasryhmille, kuten yritykset, kirkot, areenat, teatterit ja TV-yhtiöt. Olemme laitevalmistaja tai tekniikasta riippumaton mutta suosimme yhteistyötä luotettujen valmistajien ja merkkien kanssa, kuten NewTek, SIENNA, Canon, BirdDog ja Kiloview. IP-pohjaisista videoprotokollista NewTekin kehittämä NDI on tällä hetkellä laajimmin tuettuna ja meillä erikoisosaamisena, mutta myös muut ovat verkkoprotokollat ovat meillä tuttuja.

Våra varumärken

Inga objekt hittades.

Referenscase

Pro Nemus Showroom

Pro Nemus Showroom

Metsä Group har skapat en imponerande utställningslokal bredvid sin bioproduktfabrik för att ge besökare en unik inblick i hur deras slutprodukter tas från skogen till fabriken och till de färdiga produkterna. För att göra upplevelsen ännu mer spektakulär valde de att implementera en imponerande AV-lösning från Audico i deras Pro Nemus-showroom.
Läs mer
Audico Icon 3D

LET'S TALK.

Vill ni ha den bästa AV-lösningen för era konferensrum? Eller kanske en uppgradering av er nuvarande utrustning? Oavsett om det handlar om uppgraderingar eller att lösa problem i era mötesrum, vi finns här för er och ser till att era möten blir effektiva och professionella så som de ska vara.
Så tveka inte - kontakta oss idag.

Kontakta oss